Plåtslageri Stockholm

Anlita plåtslagare Stockholm

Som specialister på plåtarbete kan du känna dig trygg när du anlitar oss på JW Plåtslageri som din plåtslagare i Stockholm. Vi kan hjälpa dig med både tak och fasad, oavsett om det gäller mindre reparationer eller mer omfattande renoveringar. Med över 30 års erfarenhet har vi en omfattande kunskap och bred kompetens inom flera olika områden som kräver plåtarbete.

Vi vet att det arbete som vi gör förlänger livslängden på din fastighet och kan spara dig mycket tid och pengar. Därför ställer vi höga krav på både material och det hantverk som vi utför. Med noggrannhet och precision ser vi till att du är skyddad mot väta och vind.

Som fastighetsägare eller bostadsrättsförening i Stockholm kan du vända dig till oss på JW Plåtslageri för att få hjälp med underhåll, reparationer eller renoveringar. Detta oavsett vilken typ av tak det gäller – från äldre kulturhistoriska fastigheter till mer moderna byggnader.

Plåtslageri i Stockholm

Plåtarbeten Stockholm

Stockholms historia är en viktig del av staden. Vid renovering av byggnader som är kulturminnesmärkta eller där ägaren önskar bevara eller återställa ett ursprungligt utseende ställs speciella krav på plåtslagaren. Med vår långa historia som plåtslagare i Stockholm har vi ett stort kunnande av klassiska plåtslagerimetoder och utför årligen en mängd renoveringar av kulturhistoriskt värdefulla byggnader.

Som plåtslagare arbetar vi med traditionella material såsom koppar, zink och lackad stålplåt för att få det utseende och egenskaper som dessa material erbjuder. Vi har goda kunskaper om vilka material och metoder som hör hemma på olika byggnadstyper. Vi samarbetar gärna med antikvariskt sakkunniga eller andra intressenter som kan ställa krav och ha önskemål på både utseende och de metoder som används i olika detaljer.

Lägga plåttak

Givetvis arbetar vi som kunniga plåtslagare även med att lägga plåttak i Stockholm på moderna byggnader med andra material än de man hittar på byggnaderna i centrum. Numera använder man sig av moderna plåtmaterial så som rostfritt och aluminium. De modernare materialen är gjorde för att vara i stort sett underhållsfria och hålla en under en väldigt lång tid. Perfekt när fastigheter behöver slitstarka plåtdetaljer. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om de olika möjligheter och vad som är bäst för din fastighet när du söker högkvalitativa plåtdetaljer och vill ha hjälp av plåtslagare i Stockholm.

Arbeten vi plåtslagare utför

  • Omläggning
  • Nyläggning
  • Renovering
  • Service & underhåll

Plåttak BRF Stockholm

Vi är experter på plåttak för bostadsrättsföreningar i Stockholm. Vi har många års erfarenhet av att installera, reparera, underhålla och renovera plåttak för bostadsrättsföreningar, och vi strävar alltid efter att skapa lösningar som håller högsta standard. Vi förstår att ett plåttak är en stor investering för en bostadsrättsförening, och därför arbetar vi alltid med fokus på att skapa hållbara och kostnadseffektiva lösningar för våra kunder.

 

Plåtslageriarbeten Stockholm med omnejd

Vi har lång erfarenhet av arbeten med Stockholms fastigheter och vad dessa byggnader ställer för krav på en plåtslagare. Oavsett om fastigheten är i BrommaDanderydSolnaSödermalm eller Täby så kan du anlita oss som plåtslagare och få ett garanterat resultat av högsta kvalité.

 

Miljö & hållbarhet

Miljöarbete är viktig för oss och när vi fick förfrågan om att hjälpa SSAB med att utveckla deras nya plåt GreenCoat® blev vi både glada och stolta. Plåten har exempelvis lagts på stora delar av Sophiahemmet. Det har varit ett spännande och utvecklande samarbete. Numera är det nästan uteslutande GreenCoat® som används av plåtslagare i Stockholm och som läggs på taken när det gäller lackerad stålplåt.

 

Din självklara plåtslagare

JWP är ditt plåtslageri i Stockholm med omnejd som gärna gör det lilla extra för att möta dina behov och skapa hållbara lösningar. Vår expertis i branschen har hjälpt både bostadsrätter, fastighetsbestånd och villor med plåtarbeten i många år, och vi kommer fortsätta tills vi är allas självklara val av plåtslagare. Har du ett behov och undrar om vi kan vara till hjälp? Kontakta oss via uppgifterna nedan, så ser vi över hur vi kan hjälpa dig.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Stockholm?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER