Plåtslageri Stockholm

Anlita plåtslagare Stockholm

Med över 30 års erfarenhet inom branschen och arbete i Stockholm är du välkommen att anlita oss som plåtslagare för dina behov. Med vår gedigna kunskap samt expertis inom plåtarbete kan du vara säker på att alltid få rätt material i rätt tid och på rätt plats.

Plåt sitter ofta på utsatta ställen och har till uppgift att skydda mot inträngande väta och vind. Därav är noggrannhet en gemensam faktor i alla uppgifter vi som plåtslageri utför för att du skall få ett resultat som verkligen håller måttet. Vi ställer höga krav på vårt hantverk och håller alltid högsta standard på material och utförande. För dig som äger en fastighet eller bostadsrättsförening kan JW Plåtslageri hjälpa dig med plåtslageri i Stockholm av olika karaktärer på tak. 

Plåtslageri i Stockholm

Plåtarbeten Stockholm

Stockholms historia är en viktig del av staden. Vid renovering av byggnader som är kulturminnesmärkta eller där ägaren önskar bevara eller återställa ett ursprungligt utseende ställs speciella krav på plåtslagaren. Med vår långa historia som plåtslageri i Stockholm har vi ett stort kunnande av klassiska plåtslagerimetoder och utför årligen en mängd renoveringar av kulturhistoriskt värdefulla byggnader.

Som plåtslagare arbetar vi med traditionella material såsom koppar, zink och lackad stålplåt för att få det utseende och egenskaper som dessa material erbjuder. Vi har goda kunskaper om vilka material och metoder som hör hemma på olika byggnadstyper. Vi samarbetar gärna med antikvariskt sakkunniga eller andra intressenter som kan ställa krav och ha önskemål på både utseende och de metoder som används i olika detaljer.

Lägga plåttak

Givetvis arbetar vi som kunniga plåtslagare även med att lägga plåttak på moderna byggnader här i Stockholmsområdet. Numera använder man sig av moderna plåtmaterial så som rostfritt och aluminium. De modernare materialen är gjorde för att vara i stort sett underhållsfria och hålla en under en väldigt lång tid. Perfekt när fastigheter behöver slitstarka plåtdetaljer. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om de olika möjligheter och vad som är bäst för din fastighet när du söker högkvalitativa plåtdetaljer och vill ha hjälp av plåtslagare i Stockholm.

Arbeten vi plåtslagare utför

  • Omläggning
  • Nyläggning
  • Renovering
  • Service & underhåll

Plåtslageriarbeten i Stockholm med omnejd

Vi har lång erfarenhet av arbeten med Stockholms fastigheter och vad dessa byggnader ställer för krav på ett plåtslageri. Oavsett om fastigheten är i BrommaDanderydNorrmalmSolnaSödermalmSödra StockholmTäby eller Östermalm så kan du anlita oss som plåtslagare och få ett garanterat resultat av högsta kvalité.

 

Miljö & hållbarhet

Miljöarbete är viktig för oss och när vi fick förfrågan om att hjälpa SSAB med att utveckla deras nya plåt Prelaq GreenCoat blev vi både glada och stolta. Plåten har exempelvis lagts på stora delar av Sophiahemmet i Stockholm. Det har varit ett spännande och utvecklande samarbete. Numera är det nästan uteslutande Prelaq GreenCoat som används av plåtslagare i Stockholm och som läggs på taken när det gäller lackerad stålplåt.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Stockholm?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER