Plåtslageri i Stockholm

Ditt plåtslageri

Välkommen att anlita oss för alla former av plåtslageriarbeten i Stockholm. Vi på JW Plåtslageri arbetar med allt från nyproduktion och renoveringar till total- och utförandeentreprenader. Med vår gedigna kunskap kan du vara säker på att alltid få rätt material i rätt tid och på rätt plats.

Vi utför alla i branschen förekommande plåtslageriarbeten till exempel band- och skivtäckingar, garneringsarbeten samt fasadarbeten. Välkommen att kontakta oss för att få offert på plåtslageri till din fastighet i Stockholm.

Plåtslageri i Stockholm

Vi renoverar kulturhistoriskt värdefulla byggnader

Vid renovering av byggnader som är kulturminnesmärkta eller där ägaren önskar bevara eller återställa ett ursprungligt utseende så ställs högra krav på både material och hantverk. Vi arbetar i traditionella material såsom koppar, zink och lackad stålplåt för att få det utseende och de egenskaper som dessa material erbjuder.

 

Vi utför årligen en mängd renoveringar i Stockholm på kulturhistoriskt värdefulla byggnader där klassiska plåtslagerimetoder och stort kunnande är ett måste. Vid dessa renoveringar kommer vår gedigna kompetens inom plåtslageri väl till pass.

 

Vi har goda kunskaper om vilka material och metoder som hör hemma på olika byggnadstyper och samarbetar gärna med antikvariskt sakkunnig eller andra intressenter som kan ställa krav och ha önskemål på både utseende och de metoder som används i olika detaljer.

 

 

Moderna material som tål tuffa tag

Givetvis finns det även moderna plåtmaterial som är utmärkta att använda på modernare byggnader. Rostfritt och aluminium hör till två alternativ som man gärna väljer idag när man söker slitstarka och underhållsfria plåtdetaljer till byggnader.

 

De moderna materialen är gjorda för att vara i stort sett underhållsfria och för att hålla under lång tid. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om de olika möjligheter som finns när du söker högkvalitativa plåtdetaljer till ditt bygg- eller renoveringsprojekt.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Stockholm?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER