Våra tjänster

 

Plåtslageri

Plåtslageri

Vi på JW Plåtslageri arbetar med allt ifrån nyproduktion och renoveringar till total- och utförandeentreprenader. Med vår gedigna kunskap kan du vara säker på att alltid få rätt material i rätt tid och på rätt plats.

Tätskikt/

lågt lutande tak

Tätskikt/lågt lutande tak

Vill du ha ett material som är slitstarkt och passar på byggnader med såväl sadeltak som platta tak? Då ska du välja ett papptak till ditt hus.

Takmålning

Takmålning

Som med det mesta är det grundarbetet som är viktigast. Beroende på tidigare behandling bestämmer man sig för vilken typ av renhetsgrad som skall användas för att nå det bästa resultatet.

Skiffertak

Skiffertak

Skiffer är ett rent naturmaterial och använts till taktäckning sedan långt tillbaka i tiden. Materialet har en utomordentlig hållfasthet men är samtidigt lätt att forma.

Taksäkerhet

Taksäkerhet

Det ligger under fastighetsägarens ansvar att man kan arbeta säkert på taket och att tredje mans egendom inte kommer till skada. Vi monterar gång och takbryggor, skyddsräcken, takstegar, snörasskydd m.m.

Snöskottning

Snöskottning

Fastighetsägaren har skyldighet att säkerställa att ingen blir skadad av nedfallande snö och is. Snöskottning av yttertak är riskförebyggande och ska alltid utföras av fackmän med rätt utrustning och utbildning.

Vi på JW Plåtslageri är specialister på snöskottning och har många års erfarenhet av Stockholms yttertak.

Tegeltak

Tegeltak

Om ett tegeltak underhålls kan det hålla i många år men ibland blir underhållet åsidosatt. Ett tegeltak bör ses över regelbundet, gärna innan vintern då det är vanligt att ett par tegelpannor eller nockpannor behöver bytas ut per säsong.

Underhåll

Underhåll

Hemligheten bakom en lång livslängd av taket är att det behöver löpande underhåll för att förhindra att skador uppstår på både människor och egendom.

Kom i kontakt med oss!

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss