Våra tjänster

Plåtarbete tak

Plåtslageriarbete

Sedan 1991 har vi på JW Plåtslageri framgångsrikt utfört plåtslageri i Stockholm av högsta kvalitet med fokus på nyproduktion, renoveringar och total- och utförandeentreprenader. Med vår omfattande kompetens som plåtslagare kan vi garantera att du som kund alltid kommer att få ett optimalt resultat. Lita på oss för en professionell och pålitlig lösning för ditt plåtslageribehov i Stockholm.

Lägga tätskikt

Tätskikt

Ett högkvalitativt tätskikt tak är en viktig grund för att säkerställa att ditt tak håller i många år framöver. Det kräver expertis och högsta kvalitet på material. Hos JW Plåtslageri använder vi enbart de bästa produkterna inom tätskikt tak, som är slittåliga och tål alla typer av väderförhållanden. Vi har stor erfarenhet av att arbeta med olika tekniker för att skapa en optimal tätskiktslösning för ditt tak. Läs mer om vårt tätskiktsarbete och upptäck hur vi kan hjälpa dig att skydda ditt tak på bästa sätt.

Plåttaksmålning

Måla plåttak

Vid målning av plåttak är det av yttersta vikt att utföra en grundlig förberedelse för att uppnå ett optimalt resultat. Hos JW Plåtslageri lägger vi stor vikt vid att bedöma vilken tidigare behandling som använts på plåttaket och väljer därefter den mest lämpliga renhetsgraden för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vi har en gedigen erfarenhet av att utföra takmålning på bostadsrättsföreningar och vi vet vilka tekniker och material som är mest effektiva för att uppnå ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat. Läs mer för en professionell takmålning brf-lösning som överträffar dina förväntningar.

Lägga tak i skiffer

Skiffertaksläggning

Skiffertaksläggning är en traditionell metod för taktäckning som har använts under lång tid. Skiffer är ett rent naturmaterial med en utomordentlig hållfasthet och formbarhet som gör det till ett populärt val för många husägare. Hos JW Plåtslageri har vi en gedigen erfarenhet av takskiffer och vi arbetar smidigt och varsamt med materialet för att säkerställa ett hållbart och estetiskt tilltalande tak. Vi är stolta över att ha bidragit till att skapa många vackra tak i skiffer som har en lång livslängd och en naturlig charm. Låt oss hjälpa dig att skapa ett vackert och hållbart tak med vår skiffertaksläggningstjänst.

Säkerhet tak

Säkerhet för tak

Taksäkerhet är av yttersta vikt för dig som fastighetsägare och vi på JW Plåtslageri erbjuder experttjänster för att skapa bästa möjliga förutsättningar. Vi installerar gång- och takbryggor, skyddsräcken, takstegar och snörasskydd för att minska risken för olyckor. Vi garanterar högsta kvalitet och arbetar noggrant för att säkerställa att ditt tak är tryggt för alla. Kontakta oss för bokning av säkerhetstjänster för ditt tak idag.

Snöskottning tak

Skotta snö på tak

Som fastighetsägare har du en skyldighet att säkerställa att ingen blir skadad av nedfallande snö och is från ditt yttertak. För att förebygga potentiella risker bör du se till att din fastighet regelbundet skottas från snö på taket. Det är av största vikt att detta arbete utförs av professionella fackmän som har rätt utrustning och utbildning för att utföra arbetet på ett säkert och effektivt sätt. Här på JW Plåtslageri har vi specialiserat oss på snöröjning av tak och har många års erfarenhet av att arbeta med snöskottning på tak i Stockholm.

Lägga taktegel

Lägga tak av tegel

Ett tegeltak är en hållbar lösning för ditt tak, ser du till att underhålla det på rätt sätt kan det hålla i många år. Men ibland blir underhållet åsidosatt, vilket kan orsaka problem. Det är viktigt att regelbundet kontrollera taket, helst innan vintern, då det kan behöva bytas ut ett par tegelpannor eller nockpannor per säsong. Vi på JWP är specialister på läggning och underhåll av tegeltak i Stockholm. Vi kan hjälpa dig att undersöka taket och vid behov lägga nytt tegel för att säkerställa dess hållbarhet och funktion. Våra erfarna hantverkare använder högkvalitativa material och verktyg för att säkerställa att ditt tegeltak håller länge.

Underhållsarbete tak

Underhåll av tak

För att säkerställa att ditt tak håller länge är löpande underhåll av yttersta vikt. Skador på taket kan orsaka problem för både människor och egendom. Vi erbjuder kontinuerliga inspektioner av tak i olika material och skick i Stockholm. Vi är dedikerade till att erbjuda högkvalitativt takunderhåll, inklusive rengöring, reparation och utbyte av takmaterial när det behövs. Genom att använda oss av vår expertis och erfarenhet kan vi se till att ditt tak är i toppskick och säkert för både människor och egendom.

Kom i kontakt med oss

JW Plåtslageri är din pålitliga plåtslagare i Stockholm och erbjuder skräddarsydda lösningar av högsta kvalitet. Med vår långa erfarenhet och expertis inom plåtarbeten är vi det självklara valet när det kommer till tak, fasad och tillbehör.

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss