Tätskikt/Låglutande tak

Tätskikt Stockholm

Vi är utbildade samt licensierade av Mataki. Deras produkter tillverkas i Sverige och är anpassade för det svenska klimatet och svenska byggnormer. Matakis produkter sammanfogas med eldriven varmluftsautomat, helt utan gasol vilket eliminerar brandrisken och säkrar montaget.

Vi utför tätskiktssystem för både låglutande och branta tak samt parkeringsdäck och terrasser. Vi är medlem i Tätskiktsgarantier i Norden och erbjuder marknadens mest omfattande trygghetspaket för tätskikt på tak. Vi jobbar även med PVC takduk.

Papptak

Vill du ha ett material som är slitstarkt och passar på byggnader med såväl sadeltak som platta tak? Då ska du välja ett papptak till ditt hus. Matakis takpapp håller i flera årtionden och är så gott som underhållsfria. Skarvarna svetsas ihop med en eldriven varmluftsautomat, det gör att brandrisken minskar betydligt eftersom ingen gasol förekommer på taket. Dessutom blir skarvarna jämnare med den nya tekniken så att ditt hus skyddas väl från både regn och snö, vind och sol.

Taket är den del av ett hus som utsätts för mest slitage så det är viktigt att det hålls i gott skick och är tillverkat av hållbara material. Om du väljer papptak från Mataki så har du ett tak som du att slipper tänka på i många år framöver.

Läser mer om produkterna på: www.mataki.se


Inbyggda tätskikt

Inbyggda tätskikt används i terrasser, gårdsbjälklag, parkeringsdäck etc för att skydda den underliggande konstruktionen från fukt och kemiska ämnen. Tätskiktet måste ofta tåla hög trafikbelastning, rörelser i underlaget och stora temperaturvariationer.

Att byta inbyggda material är kostsamt och därför ställs stora krav på tätskiktet. Matakis tätskikt är baserade på SBS-modifierad asfalt och anpassade till svenska förhållanden. De är av hög kvalitet och har lång livslängd.

Det räcker inte med material av hög kvalitet, det är lika viktigt att det bli korrekt monterat. Vi är en auktoriserad takentreprenör och du garanteras ett professionellt utfört arbete.

Takduk

PVC takduk används främst till våra större takentreprenader, vid nyproduktion och renovering av industrier, lagerhallar och köpcentra. Takdukar ger genom ett snabbt och säkert montage ett tak med mycket hög kvalité och med god totalekonomi. Även dessa skarvar svetsas ihop med en eldriven varmluftsautomat, det gör att brandrisken minskar betydligt eftersom ingen gasol förekommer på taket.Takduken är mindre väderberoende än vid montage av andra typer av takmaterial och man kan lättare jobbar året runt med dessa entreprenader.

Tätskiktsgarantier i Norden AB

Genom att samarbeta med Tätskiktsgarantier i Norden AB, som är återförsäkrat i Zurich, erbjuds ett unikt trygghetspaket till våra slutkunder. Försäkringen omfattar allt från material och följdskador till entreprenörens utförda arbete. Totalt garanteras 15 års tätt tak, inklusive 5 års materialgaranti.

 

Läser mer om Tätskiktsgarantier i Norden AB på: www-tg-norden.se

Önskar ni hjälp med tätskikt/låglutande tak?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER