Underhåll av yttertak

Underhåll/service av tak i Stockholm

Vissa kunder har behov av att få snabb service. Har det uppstått ett läckage, behövs det sättas upp ett snörasskydd eller kanske en statusbesiktning av taket? Ring oss så skickar vi snabbt ut vår personal som åtgärdar problemet. Vi jobbar åt fastighets- och förvaltningsbolag samt bostadsrättsföreningar i hela Stockholm.

Serviceavtal

Hemligheten bakom en lång livslängd av taket är att det behöver löpande underhåll för att förhindra att skador uppstår på både människor och egendom. JW Plåtslageri hjälper er att underhålla era yttertak. Med vår långa erfarenhet av yttertak vet vi vilka åtgärder som krävs för att taket skall vara säkert och hålla i många år. Vi erbjuder oss att utföra konditionsbesiktning av ert tak. Vi jobbar efter ett 50-punktsprotokoll där vi kommer med förslag till åtgärder av eventuella brister på taket.

Vi upprättar underhållsplaner och tecknar underhållsavtal där vi tar ett totalansvar för taket. Detta är en eftertraktad lösning för många beställare då man lättare får en långsiktig ekonomisköversikt samt förlänger takets livslängd.

Önskar ni kontinuerlig service av ert tak?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER