Underhåll av tak

Service/underhåll av tak i Stockholm

Underhåll av tak är en viktig del av att upprätthålla integriteten och livslängden på ditt hem eller byggnad. Det bästa är att ha en plan för regelbundet underhåll och att vara uppmärksam på eventuella tecken på problem. Ett välunderhållet tak kommer att skydda ditt hem från elementen och spara dig från kostsamma reparationer i framtiden. Som ett väletablerat Plåtslageri i Stockholm har vi stenkoll på hur man utför underhåll av tak, och kan hjälpa er med förebyggande takarbeten.

Vissa kunder har behov av att få snabb service. Har det uppstått ett läckage, behövs det sättas upp ett snörasskydd eller kanske en statusbesiktning av taket? Ring oss så skickar vi snabbt ut vår personal som åtgärdar problemet. Vi jobbar åt fastighets- och förvaltningsbolag samt bostadsrättsföreningar i hela Stockholm. Vi hjälper er även med tjänster som takmålning, eller takskottning.

Serviceavtal

Hemligheten bakom en lång livslängd av taket är att det behöver löpande underhåll för att förhindra att skador uppstår på både människor och egendom. JW Plåtslageri hjälper er att underhålla era yttertak. Med vår långa erfarenhet av yttertak vet vi vilka åtgärder som krävs för att taket skall vara säkert och hålla i många år. Vi erbjuder oss att utföra konditionsbesiktning av ert tak. Vi jobbar efter ett 50-punktsprotokoll där vi kommer med förslag till åtgärder av eventuella brister på taket.

Vi upprättar underhållsplaner och tecknar underhållsavtal där vi tar ett totalansvar för taket. Detta är en eftertraktad lösning för många beställare då man lättare får en långsiktig ekonomisköversikt samt förlänger takets livslängd.

Önskar ni kontinuerlig service av ert tak?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER