Referenser

Se några av de arbeten som vi på JW Plåtslageri genomfört de senaste åren. Allt ifrån tak vi har målat av blåklassade fastigheter, till omläggning av tak för en hel bostadsrättsförening.

Hägerstensvägen 101-109

BRF Pilgrimmen

Hägerstensvägen är en gata som sträcker sig mellan Liljeholmen och Mälarhöjden i södra Stockholm. Hägerstensvägen passerar genom stadsdelarna Aspudden och Hägersten. Vi fick i uppdrag av BRF Hagblomman att lägga om taket på deras fastigheter. Det var ett utmanade jobb för både plåtslagarna och tegelläggarna då det är svåra plåtgarneringar och lertegel som ska kombineras på rätt sätt för att få ett bra slutresultat.

Gamla riksdagshuset

Statens Fastighetsverk

Det gamla Riksdagshuset lämnades till staten och efter en om- och tillbyggnad som var klar 1911 flyttade flera ämbetsverk, bl a Domänstyrelsen och Kommerskollegium, in i huset. Taket har högtrycktstvättats, rosten har rostskyddsbehadlats plåtrena ytor har behandlats med primer för att sedan slutmåls med en linoljefärg.

Östermalmsgatan 94

Östermalmsgatan 94

På den långsträckta gatan börjar som återvändsgata vid Karlavägen/Birger Jarlsgatan i Lärkstaden, och löper sedan parallellt mellan Karlavägen och Valhallavägen och slutar lätt krökt vid Karlaplan. Längs detta gata finns det många kulturklassade fastigheter. Vi fick i uppdrag av BRF Veterinären att renovera deras yttertak. Det är ett komplext jobb med svåra detaljer och material som används är både koppar, stålplåt och glaserat tegel. Mot innergården har även takets plåttak målats om.

Önskar ni hjälp med ert tak? 

Kontakta oss på JW Plåtslageri AB via kontaktformuläret eller ring oss direkt på 08-726 80 50 så hjälper vi er!

Kontakta oss