Taksäkerhet Stockholm

Allt inom taksäkerhet

Det ligger under fastighetsägarens ansvar att man kan arbeta med säkerhet på tak och att tredje man inte kommer till skada. Att arbeta på ett tak medför stora risker, därför har man bestämt i bygg- och planlagen att alla fastigheter skall vara utrustade med säkerhetsanordningar. 
Vi hjälper dig med att kontrollera så att det finns korrekt monterad taksäkerhet på din fastighet i Stockholm och att den är i gott skick samt kan föreslå åtgärder och tillhandahålla kompletterande taksäkerhetsutrustning vid behov.
Om du anlitar oss för andra typer av takarbeten som plåtslageri i Stockholm eller takrenovering så kan vi givetvis inkludera lösningar för taksäkerhet och installera dessa i samband med det övriga arbetet.
Välkommen att kontakta oss idag för att få mer information.

Säkerhet på tak är viktigt för alla

Taksäkerhet handlar till stor del om att ditt tak måste ha utrustning som gör det möjligt och säkert för personer som måste upp på ditt tak att arbeta utan att riskera att skada sig. Det handlar dels om utrustning som gör det enkelt att få tillgång till taket som takstegar och takbryggor, men även skyddsräcken och andra typer av skyddsanordningar kan vara nödvändiga för att få en god taksäkerhet.
Vi har sakkunnig personal inom taksäkerhet i Stockholm som kan utföra besiktningar och ge förslag på åtgärder. Vi har certifierad personal av Taksäkerhetskommittén som du kan läsa mer om på taksakerhet.se.

Önskar ni hjälp med taksäkerhet i Stockholm?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER