Takrenovering Stockholm

Takarbeten

Vi hjälper bostadsrättsföreningar och företag som behöver hjälp med takrenovering i Stockholm, med alla yrkesgrupper som krävs för att utföra arbetet renoverar vi tak av alla typer - från plåttak och tegeltak till skiffertak och låglutande tak. Vår målsättning är att erbjuda hantverk av allra högsta kvalitet kombinerat med de bästa materialen. Välkommen att anlita oss på JW Plåtslageri när du behöver hjälp med takarbeten till din fastighet i Stockholm.

Takrenovering Stockholm

Vi utför ditt takarbete i Stockholm

En takrenovering kan vara mer eller mindre omfattande. I vissa fall är det endast enstaka plåtar eller tegelpannor som behöver bytas ut medan det i andra lägen finns behov av att utföra större åtgärder som en hel takomläggning där man helt byter ut ytskikten samt renoverar tätskikt för att få ett fullgott resultat. I vissa lägen kan det även vara på sin plats att tilläggsisolera taket i samband med detta.

Innan vi sätter igång med ditt takarbete så kommer vi ut för att göra en fullständig utvärdering av skicket på ditt tak - från själva takytan till kritiska delar såsom falser, vattengångar, genomföringar mm. Därefter ger vi dig en tydlig offert och en tidsplan för arbetsåtgången.

Önskar ni hjälp med takrenovering i Stockholm?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER