Takrenovering Stockholm

Takarbeten

Med expertis inom de olika yrkesgrupper som krävs hjälper vi bostadsrättsföreningar och företag med takrenovering i Stockholm. Som plåtslageri utför vi inte enbart renovering av plåttak, utan även tegeltak, skiffertak och låglutande tak. Vi sköter allt från planering till utförande och slutbesiktning, och ser till att hantverket är av högsta kvalitet med de bästa materialen. Välkommen att anlita oss som ditt plåtslageri i Stockholm när du är i behov av fasad- och takrenovering till bostad, fastighet eller BRF.

Takrenovering Stockholm

Vi utför din takrenovering i Stockholm

Vi hjälper dig med din takrenovering i Stockholm, oavsett hur omfattande. I vissa fall är det endast enstaka plåtar eller tegelpannor som behöver bytas ut medan det i andra lägen finns behov av att utföra större åtgärder som en hel takomläggning där man helt byter ut ytskikten samt renoverar tätskikt för att få ett fullgott resultat. I vissa lägen kan det även vara på sin plats att tilläggsisolera taket i samband med detta.

Innan vi sätter igång med ditt takarbete så kommer vi ut för att göra en fullständig utvärdering av skicket på ditt tak - från själva takytan till kritiska delar såsom falser, vattengångar, genomföringar mm. Därefter ger vi dig en tydlig offert och en tidsplan för arbetsåtgången.

Takrenovering för BRF

En takrenovering för BRF är en viktig investering för föreningen som både höjer värdet på fastigheten, men som också kan ge möjligheten att påverka er energieffektivitet, för att inte tala om fördelarna av ett vattentätt tak. Önskar du hjälp med nytt tak eller takrenovering för BRF? Hör av dig till oss, så diskuterar vi arbete och offert.

Takrenovering för fastigheter

En takrenovering för fastigheter är en betydande investering som kan förbättra fastighetens utseende och värde, samtidigt som det kan minska energikostnaderna och skydda fastigheten från vattenintrång. En väl utförd takrenovering kan också minska underhållskostnaderna på lång sikt och bidra till att öka fastighetens livslängd. Kontakta oss om du är intresserad av takrenovering för fastigheter, så hör vi av oss med offertförslag.

Önskar ni hjälp med takrenovering i Stockholm?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER