Plåtslagare Södermalm

JW Plåtslageri

Vi är din plåtslagare på Södermalm. JW Plåtslageri jobbar alltid med samma seriositet och vi behandlar alla uppdrag med samma fokus på hållbarhet, kvalitet och säkerhet. 

Vi har lång vana av plåtslageri i Stockholm och vi kan erbjuda våra tjänster inom allt från underhållsarbete, taksäkerhet, snöskottning och givetvis byte av takplåt. Utöver detta så jobbar vi även med olika tätskikt där vi är utbildade - och licensierade - av Mataki. Vi kan även lägga tegeltak samt erbjuda vår expertis vid läggning - eller reparation - av skiffertak i Stockholm

Vi ska vara den självklara entreprenören för olika taktjänster och för jobb med fasader. Hittills har vi lyckats med detta och vi är stolta över att visa upp referenser från olika beställare över hela Stockholm och Södermalm.

Plåtslagare Södermalm

JW Plåtslageri är en flexibel och lyhörd plåtslagare som alltid sätter kunden i fokus. Ett led i detta är att erbjuda våra tjänster inom allt som rör plåtslageri, tak och fasad - vi vill kunna ge våra kunder på Södermalm en möjlighet att anlita oss för en heltäckande lösning där vi tar projektet från start- till mål; utan några mellanhänder som gör att arbetet tappar fart och stannar av. Det ger säkrare och mer effektiva jobb som inte kostar lika mycket pengar.

Det självklara valet för ert tak

När det kommer till alla former av plåtslageriarbeten är vi ert självklara val. Vi har sedan 1991 lagt om tak med alla olika typer av takmaterial. Allt från stålplåt till tätskiktsmattor för låglutande tak.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare på Södermalm?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER