Plåtslagare Bromma

Din plåtslagare

Välkommen att anlita oss på JW Plåtslageri när du behöver professionell hjälp av en plåtslagare i Bromma. Tack vare vår långa erfarenhet och breda kompetens levererar vi alltid högkvalitativa plåtslageriarbeten. Vi ser till att du får skräddarsydda lösningar, oavsett vilken typ av projekt du har, för både tak, fasader och relaterade tillbehör.

Tillsammans med vår strävan att alltid leverera högsta kvalitet, både vad gäller hantverket och materialen, är kundnöjdhet och du som kund alltid i fokus. Hör av dig till oss idag för att få personlig rådgivning och offert.

Plåtslagare Bromma

Kvalitativt plåtslageri i Bromma

När det kommer till alla former av plåtslageriarbeten är vi ert självklara plåtslageri i Bromma. Vi har sedan 1991 lagt om tak med alla olika typer av takmaterial. Allt från stålplåt till tätskiktsmattor för låglutande tak.

Gediget hantverk

En viktig del av plåtslageri är själva hantverket. Det kräver både kunskap och fingertoppskänsla för att få riktigt bra resultat. De plåtar som tillverkas måste alltid monteras och anpassas för hand för att sitta perfekt. Särskilt på äldre byggnader är det sällan allt är 100% rakt utan man behöver vara en duktig hantverkare för att allt ska få perfekt passform och bli helt tätt.

Vi har funnits på marknaden ända sedan 1991 och kan därför erbjuda mycket hög kompetens inom plåtslageri för professionella aktörer såsom fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommun, myndigheter med flera. När ni anlitar oss så får ni tillgång till en plåtslagare i Bromma som både har kunskap om moderna material och metoder men även det traditionella plåtslagerihantverket och äldre metoder och material. Vi anlitas ofta för att utföra renoveringsåtgärder på historiskt värdefulla byggnader.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Bromma?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER