Plåtslagare Solna

Vi är din plåtslagare

Om du planerar att bygga nytt eller om du behöver hjälp med renovering som kräver plåtslagare så är du välkommen att kontakta oss på JW Plåtslageri. Vi har varit verksamma som plåtslagare i Solna och andra delar av Storstockholm sedan 1991. Med våra skickliga hantverkare och tillgång till de bästa materialen på marknaden levererar vi alltid högsta kvalitet. Vi erbjuder olika typer av plåtslageritjänster och takmaterial samt möter de behov du som kund kan har.

Plåtslagare Solna

Det självklara valet för ert tak

När det kommer till alla former av plåtslageriarbeten är vi ert självklara val. Vi har sedan 1991 lagt om tak med alla olika typer av takmaterial. Allt från stålplåt till tätskiktsmattor för låglutande tak. 

Vi har de plåtdetaljer du behöver

Plåtslageriarbeten kan behövas på en mängd olika delar på en byggnad. Även fasaden kan behöva detaljer som fönster- och tröskelbleck, sparkplåtar och vindskivor. Det går till och med att få hela fasader i plåt, även om detta idag är vanligast på olika former av industribyggnader. Kort sagt så har vi alla typer av plåtdetaljer som du kan tänkas behöva vid renovering och underhåll av din fastighet och våra duktiga hantverkare ser till att montera och tillpassa dem utefter behov för att säkerställa perfekt passform, täthet och hållfasthet.

Önskar ni hjälp med ert plåttak i Solna?

JW Plåt är ett pålitligt plåtslageri med gedigen erfarenhet och passion för plåtarbete. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar av högsta kvalitet för tak, fasad och tillbehör i Solna.

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER