Plåtslagare Solna

Vi är din plåtslagare

Håller du på att bygga nytt eller behöver din nuvarande fastighet i Solna någon form av plåtslageri? Välkommen att anlita oss på JW Plåtslageri. Ända sedan 1991 har vi varit verksamma som plåtslagare i Solna och andra orter i Storstockholm. Med kunniga hantverkare och tillgång till de bästa materialen på marknaden ser vi till att du får plåtslageri i världsklass. Ta del av vår tjänst som plåtslagare för olika typer av takmaterial och plåtarbete.  

Plåtslagare Solna

Det självklara valet för ert tak

När det kommer till alla former av plåtslageriarbeten är vi ert självklara val. Vi har sedan 1991 lagt om tak med alla olika typer av takmaterial. Allt från stålplåt till tätskiktsmattor för låglutande tak. 

Vi har de plåtdetaljer du behöver

Plåtslageriarbeten kan behövas på en mängd olika delar på en byggnad. Även fasaden kan behöva detaljer som fönster- och tröskelbleck, sparkplåtar och vindskivor. Det går till och med att få hela fasader i plåt, även om detta idag är vanligast på olika former av industribyggnader. Kort sagt så har vi alla typer av plåtdetaljer som du kan tänkas behöva vid renovering och underhåll av din fastighet och våra duktiga hantverkare ser till att montera och tillpassa dem utefter behov för att säkerställa perfekt passform, täthet och hållfasthet.

Önskar ni hjälp med ert plåttak i Solna?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER