Plåtslagare Täby

Vi är ditt plåtslageri i Täby

Vi är ditt plåtslageri i Täby som kan hjälpa dig med alla tänkbara takarbeten. JW Plåtslageri är en mer flexibel plåtslagare än många av våra konkurrenter och detta är något som bevisas av att vi kan hjälpa dig med i stort sett all takentreprenad. Allt från byte av plåttak, tegeltak, tätskikt eller arbete med plåtdetaljer är något som vi kan utföra. Detsamma gäller takskottning, underhållsarbete, frågor rörande taksäkerhet och takmålning.

Vi vill kunna erbjuda våra kunder en mer heltäckande tjänst och vi vet att detta ger effektivare, säkrare och mer prisvärda jobb.

Plåtslagare Täby

 

Just säkerheten är viktig för oss. Vi jobbar aktivt med att erbjuda våra anställda en säker arbetsplats och samtidigt också ta bort alla risker som finns för tredje person eller för skador på fastigheten. Varje år sker onödiga olyckor i samband med takjobb. Olyckor som inträffar som en följd av slarv. pressade tidsscheman och bristande rutiner hos företag. Som säkra plåtslagare i Täby är det något vi vill motverka.

Det går att jobba effektivt och förena detta med säkrare jobb. Anlitar du oss som plåtslagare i Täby så får du ett säkert, högkvalitativt och effektivt uppdrag utfört. Självklart så erbjuder vi garanti på jobbet.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Täby?

JW Plåt är ett pålitligt företag inom plåtslageri med lång erfarenhet och gedigen kunskap. Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar av högsta kvalitet för plåtarbeten, vilket gör oss till det självklara valet när det kommer till tak, fasad och tillbehör i Täby.

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER