Plåtslagare Danderyd

Din plåtslagare

Är du fastighetsägare och behöver hjälp med plåtslageri i Danderyd? Varmt välkommen att anlita oss på JW Plåtslageri. Med lång erfarenhet, mycket duktiga hantverkare och tillgång till de bästa materialen och metoderna på marknaden ser vi till att du får plåtdetaljer som är perfekt anpassade till din byggnad. 

Vi anlitas ofta för att renovera och underhålla historiskt värdefulla byggnader åt såväl privata fastighetsägare, statliga myndigheter och kommuner men givetvis är vi lika hemma när det kommer till installation av nödvändiga plåtdetaljer på moderna byggnader. Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig som plåtslagare i Danderyd.

Plåtslagare Danderyd

Ditt självklara plåtslageri i Danderyd

När det kommer till alla former av plåtslageriarbeten är vi ert självklara val. Vi har sedan 1991 lagt om tak med alla olika typer av takmaterial. Allt från stålplåt till tätskiktsmattor för låglutande tak.

Plåten skyddar utsatta byggnadsdelar

Som etablerat plåtslageri i Danderyd har vi sedan länge arbetat med att underhålla och installera plåttak i Stockholm. Plåtdetaljer monteras i regel för att skydda utsatta delar på en byggnad. Det handlar ofta om överföringar mellan tak och skorsten eller ute vid gavlar - ytor som utsätts för kraftig påverkan av väder och vind. Därför är det mycket viktigt att monteringen blir perfekt och att man använder tåliga material som är anpassade för ändamålet.

Vi arbetar med speciellt anpassade plåtmaterial och ytbehandlingar som är gjorda för att tåla det nordiska klimatet så att du slipper tänka på underhåll för lång tid framåt.

Givetvis erbjuder vi plåtdetaljer för alla delar av en byggnad och skräddarsyr dem så att de passar perfekt. Vi har även ett komplett utbud av taksäkerhetsprodukter om du behöver komplettera något där.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Danderyd?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER