Plåtslagare Värmdö

JW Plåtslageri i Värmdö

Som din plåtslagare i Värmdö, är JW Plåtslageri här för att erbjuda högklassiga tjänster. Vi prioriterar seriösa, hållbara och kvalitetsfokuserade arbeten och ser till att varje projekt behandlas med stor omsorg och säkerhet.

Vår gedigna erfarenhet inom plåtslageri sträcker sig även till Värmdö. Vi tillhandahåller en rad tjänster som underhållsarbete, takskydd, snöröjning och takplåtsbyte. Vår expertis omfattar även tätskikt, och vi är utbildade och licensierade av Mataki för att kunna lägga tegeltak och utföra installationer samt reparationer av skiffertak i hela Stockholmsområdet.

Vår målsättning är att vara det föredragna valet för tak- och fasadarbeten i Värmdö. Tack vare vår strävan har vi samlat många referenser från nöjda kunder.

Flexibilitet och kundfokus är kärnan i JW Plåtslageri. Vi erbjuder heltäckande lösningar inom plåtslageri, tak och fasader för våra kunder i Värmdö, hanterar projekt från start till slut utan onödiga mellanhänder, vilket säkerställer effektiva och kostnadseffektiva arbeten.

Plåtslagare Bromma

Ditt bästa val för tak i Värmdö

När det kommer till plåtslageri, är vi det bästa valet i Värmdö. Sedan 1991 har vi specialiserat oss på takomläggningar med olika material, från stålplåt till tätskiktsmembran för låglutande tak.

Engagemang för miljö och säkerhet

Vi bidrar till en bättre miljö genom noggrant val av material och återvinning efter projektens avslut. Som plåtslagare Värmdö tar vi ansvar för att minska energiförbrukningen i fastigheter, vilket leder till lägre uppvärmnings- och energikostnader för våra kunder.

Vi väljer miljövänliga transportmetoder och planerar våra resor för att minska bränsleförbrukningen. Våra medarbetare är fullt utbildade och engagerade i vår miljöpolicy.

Att arbeta som plåtslagare innebär arbete på höga höjder med ökade risker. I Värmdö, där folktätheten är hög, är säkerhet extra viktigt. Vi säkerställer att alla arbetsplatser är säkra och tillhandahåller nödvändigt takskydd för att garantera att plåtslageri och takarbeten utförs effektivt och säkert.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Värmdö?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER