Plåtslagare Tyresö

Din plåtslagare

JW Plåtslageri i Tyresö är det självklara valet för dig som söker en professionell och erfaren plåtslagare. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom alla förekommande plåtslageriarbeten och vi arbetar alltid med högsta kvalitet på material och utförande.

Vi är stolta över vårt goda rykte och vårt fokus på att erbjuda högsta kvalitet och service till våra kunder. Vi har arbetat med många välrenommerade kunder i Tyresö och andra delar av Stockholm, vilket har bidragit till vår etablering som en pålitlig partner inom plåtslageri.

Hos oss kan du vara säker på att få ett professionellt utfört arbete med noggrannhet i varje detalj. Vi är dedikerade till att möta våra kunders behov och vi levererar alltid en hög standard av kvalitet på vårt arbete. Kontakta oss idag för att få en offert och se hur vi kan hjälpa dig med ditt plåtslageri-projekt.

Plåtslagare Södermalm

Kvalitativt plåtslageri i Tyresö

Vårt plåtslageri i Tyresö är den självklara lösningen för alla typer av plåtslageriarbeten. Sedan 1991 har vi försett våra kunder med omfattande takomläggningar, med användning av olika typer av takmaterial från stålplåt till tätskiktsmattor för låglutande tak.

Gediget hantverk

Plåtslageri är en viktig del av byggprocessen, där hantverket spelar en avgörande roll för att få bästa möjliga resultat. Det är en konstform som kräver både kunskap och fingertoppskänsla för att säkerställa tätning och precision. Plåtar tillverkas alltid för hand och monteras individuellt för att passa perfekt, vilket är särskilt viktigt vid renovering av äldre byggnader.

Vi på JW Plåtslageri har varit verksamma i branschen sedan 1991 och kan erbjuda hög kompetens inom plåtslageri för en rad professionella aktörer, inklusive fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommuner, myndigheter med flera. Vi har både kunskap om moderna material och metoder samt traditionellt plåtslagerihantverk och äldre material. Våra kunder anlitar oss ofta för att genomföra renoveringsprojekt på historiskt viktiga byggnader.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Tyresö?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER