Plåtslagare Spånga

Din plåtslagare

Söker du en pålitlig plåtslagare i Spånga? På JW Plåtslageri erbjuder vi alla typer av plåtslageritjänster med förstklassig kvalitet i både utförande och materialval. Kontakta oss gärna för att få våra tjänster inom plåtslageri.

Vi anlitas ofta för att renovera och underhålla historiskt värdefulla byggnader åt såväl privata fastighetsägare, statliga myndigheter och kommuner men givetvis är vi lika hemma när det kommer till installation av nödvändiga plåtdetaljer på moderna byggnader. Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig som plåtslagare i Spånga.

Plåtslagare Danderyd

Ditt självklara plåtslageri i Spånga

Vi är det föredragna valet för plåtslageriarbeten i Spånga, där vi sedan 1991 specialiserat oss på att renovera tak med en rad olika material, från stålplåt till tätskiktsmattor anpassade för tak med svag lutning.

Kvalitetshantverk

Behöver du hjälp med att renovera eller byta takplåt i Spånga? Vi hjälper dig! Vi är experter på olika sorters takplåt och genomför varje år en stor mängd projekt, allt från traditionella plåttak med bandtäckning till nyare modeller.

Ett kännetecken för våra arbeten är användningen av material av bästa kvalitet. Ett exempel på detta är vårt samarbete med SSAB, där vi deltagit i utvecklingen av deras nya, miljövänligare produkt, Prelaq GreenCoat. Denna målade takplåt har en lägre miljöpåverkan än många andra produkter på marknaden.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Spånga?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER