Plåtslagare Sollentuna

Dina specialister

Om du behöver hjälp av en skicklig plåtslagare i Sollentuna kan du vända dig till JW Plåtslageri. Vi är specialister på att utföra alla typer av plåtslageriarbeten med högsta kvalitet på både material och utförande. Med vår omfattande erfarenhet inom branschen har vi etablerat oss som en pålitlig partner för många välrenommerade kunder i Sollentuna och andra delar av Stockholm.

Vi tar stolthet i vårt rykte och vårt fokus på att leverera högsta kvalitet och service till varje kund. Om du väljer att anlita oss kan du vara säker på att du får arbetet gjort på ett professionellt sätt, med högsta standard på material och noggrannhet i varje detalj. Kontakta oss idag för att begära en offert, och låt oss visa dig hur vi kan hjälpa dig med ditt plåtslageri-projekt.

Plåtslagare Södermalm

Kvalitativt plåtslageri i Sollentuna

Vi är ditt självklara val för alla typer av plåtslageriarbeten i Sollentuna. Sedan 1991 har vi arbetat med omfattande takomläggningar och har erfarenhet av att använda alla slags takmaterial, från stålplåt till tätskiktsmattor för låglutande tak.

Gediget hantverk

En viktig del av plåtslageriet är själva hantverket, som kräver både kunskap och fingertoppskänsla för att ge bästa möjliga resultat. Plåtar tillverkas alltid för hand och monteras individuellt för att passa perfekt, särskilt på äldre byggnader där inget är helt rakt och det krävs en erfaren plåtslagare för att säkerställa tätning och precision.

Vi på JW Plåtslageri har funnits på marknaden sedan 1991 och har en lång erfarenhet inom plåtslageri för olika professionella aktörer som fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommuner, myndigheter m.fl. När ni anlitar oss får ni en kompetent plåtslagare i Sollentuna med bred kunskap om moderna metoder och material, men även traditionellt plåtslagerihantverk och äldre material. Vi är ofta anlitade för renoveringsprojekt på historiskt viktiga byggnader.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Sollentuna?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER