Plåtslagare Norrtälje

Din plåtslagare

Är du i behov av professionell plåtslageri i Norrtälje? Hos oss på JW Plåtslageri får du tillgång till expertis inom alla områden av plåtslageri, där vi kombinerar högkvalitativt hantverk med de bästa materialen. Vi välkomnar dig att anlita våra tjänster.

Vi anlitas ofta för att renovera och underhålla historiskt värdefulla byggnader åt såväl privata fastighetsägare, statliga myndigheter och kommuner men givetvis är vi lika hemma när det kommer till installation av nödvändiga plåtdetaljer på moderna byggnader. Kontakta oss idag för att få mer information om hur vi kan hjälpa dig som plåtslagare i Norrtälje.

Plåtslagare Danderyd

Ditt självklara plåtslageri i Norrtälje

För alla typer av plåtslageriarbeten är vi det uppenbara valet i Norrtälje. Sedan 1991 har vi utfört takrenoveringar med en mängd olika material, inklusive stålplåt och tätskiktsmattor för tak med låg lutning.

Plåten skyddar utsatta byggnadsdelar

Letar du efter någon som kan renovera eller ersätta ditt plåttak i Norrtälje? Vi står redo att assistera! Vår specialitet är olika sorters takplåt, och vi genomför årligen en stor mängd plåttaksprojekt, allt från traditionella bandtäckta plåttak till moderna lösningar.

Vad som kännetecknar våra arbeten är att vi alltid använder material av högsta kvalitet. Vi är stolta över vårt samarbete med SSAB, där vi har varit delaktiga i utvecklingen av deras nya, mer miljövänliga alternativ, Prelaq GreenCoat. Detta är en målad takplåt som har en mindre miljöpåverkan jämfört med många andra alternativ på marknaden.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Norrtälje?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER