Plåtslagare Nacka

Din plåtslagare

Letar du efter en professionell plåtslagare i Nacka? Vi utför alla typer av plåtslageriarbeten med högsta kvalitet både när det gäller hantverket och materialet. Välkommen att anlita oss på JW Plåtslageri i Nacka.

Plåtslagare Danderyd

Kvalitativt plåtslageri i Nacka

När det kommer till alla former av plåtslageriarbeten är vi det självklara valet för plåtslagare i Nacka. Vi har sedan 1991 renoverat tak med olika typer av takmaterial. Allt från stålplåt till tätskiktsmattor för låglutande tak.

Gediget hantverk

Söker du efter en entreprenör som kan renovera eller byta ut ett plåttak i Nacka? Vi finns här för att hjälpa dig! Olika typer av takplåt är vår specialitet, och vi renoverar och lägger årligen ett stort antal plåttak, både traditionella plåttak med bandtäckning och moderna varianter.

Det som är gemensamt för alla våra arbeten är att vi alltid använder material av högsta kvalitet. Vi vill nämna vårt samarbete med SSAB där vi har varit involverade i framtagningen av deras nya och mer miljövänliga alternativ, Prelaq GreenCoat. Det är en målad takplåt med mindre miljöpåverkan än många andra alternativ på marknaden.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Nacka?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER