Plåtslagare Järfälla

JW Plåtslageri i Järfälla

Vi är din plåtslagare i Järfälla. På JW Plåtslageri strävar vi alltid efter att utföra våra uppdrag med högsta seriösitet, och vi behandlar varje projekt med fokus på hållbarhet, kvalitet och säkerhet.

Vi har omfattande erfarenhet av plåtslageri i Järfälla och kan erbjuda våra tjänster inom olika områden, inklusive underhållsarbete, takskydd, snöröjning och naturligtvis takplåtsbyte. Utöver det har vi även kompetens inom tätskikt och är utbildade och licensierade av Mataki. Vi kan lägga tegeltak och har expertkunskap inom installation och reparation av skiffertak i stockholmsregionen.

Vi strävar efter att vara det självklara valet för takrelaterade tjänster och fasadarbeten i Järfälla. Hittills har vi lyckats med detta och vi är stolta över att kunna visa upp referenser från nöjda kunder.

JW Plåtslageri är en flexibel och lyhörd plåtslagare som alltid sätter kunden i fokus. Vi erbjuder en heltäckande lösning inom plåtslageri, tak och fasader för våra kunder i Järfälla. Vi tar hand om hela projektet från början till slut utan onödiga mellanhänder, vilket leder till säkrare och mer effektiva arbeten som inte kostar lika mycket.

Plåtslagare Bromma

Det bästa valet för ditt tak i Järfälla

När det gäller alla typer av plåtslageriarbeten är vi det bästa valet för dig i Järfälla. Sedan 1991 har vi utfört takomläggningar med olika typer av takmaterial, från stålplåt till tätskiktsmembran för låglutande tak.

Fokus på miljö och säkerhet

Vi arbetar aktivt för att bidra till en bättre miljö. Vi väljer alltid material noggrant och återvinner efter avslutade projekt.

Som plåtslagare har vi möjlighet att påverka och bidra till en bättre värld genom vårt arbete. Vi fokuserar ständigt på att optimera energiförbrukningen i de fastigheter och bostäder vi arbetar på. Detta leder till lägre uppvärmningskostnader och minskade energikostnader för dig som kund.

Vi väljer också mer miljövänliga transportsätt och planerar våra resor noggrant för att minimera bränsleförbrukningen. Varje medarbetare är fullt utbildad och engagerad i vår miljöpolicy och hur vi kan bidra till en bättre miljö.

Att arbeta som plåtslagare innebär att man ofta arbetar på höga höjder där det finns större risker. Detta gäller både våra anställda och för fastigheter och andra personer. I Järfälla, där det är mycket folk, är det ännu viktigare att vi som plåtslagare tar säkerheten på allvar.

Vi ser alltid till att arbetsplatsen är säker, och om det saknas tillräckligt med takskydd, vilket faktiskt är lagstadgat, kan vi erbjuda den tjänsten också. Vi vill visa att plåtslageri och takarbeten på höga höjder kan utföras på ett effektivt och säkert sätt. Vi kompromissar aldrig med säkerheten – det gynnar oss alla.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Järfälla?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER