Plåtslagare Åkersberga

JW Plåtslageri i Åkersberga

Som din dedikerade plåtslagare i Åkersberga, står JW Plåtslageri redo att leverera tjänster av högsta kvalitet. Vi sätter alltid seriösitet, hållbarhet och säkerhet i främsta rummet i alla våra projekt.

Med vår breda erfarenhet inom plåtslageri, sträcker sig vår expertis också till Åkersberga. Vårt utbud av tjänster inkluderar allt från underhållsarbete och takskydd till snöröjning och takplåtsbyte. Vi är dessutom skickliga inom tätskikt, certifierade av Mataki, och kan hantera både tegel- och skiffertaksarbeten i hela Stockholm och dess omnejd.

Vårt mål är att vara det självklara valet för alla som söker takrelaterade tjänster och fasadarbeten i Åkersberga. Vi är stolta över att ha samlat en lång rad referenser från våra nöjda kunder.

Som en flexibel och uppmärksam plåtslagare Åkersberga, fokuserar JW Plåtslageri på att alltid sätta kunden först. Vi erbjuder omfattande lösningar inom plåtslageri, tak och fasader, och tar oss an projekt från start till slut, utan onödiga mellanhänder, vilket garanterar säkra och kostnadseffektiva arbeten.

Plåtslagare Bromma

Det bästa valet för ditt tak i Åkersberga

För alla typer av plåtslageriarbeten är vi det bästa valet i Åkersberga. Sedan 1991 har vi utfört takomläggningar med en mängd olika material, från stålplåt till tätskiktsmembran för låglutande tak.

Fokus på miljö och säkerhet

Vi är engagerade i att bidra till en bättre miljö genom att noga välja material och återvinna vid projektens slut. Som plåtslagare Åkersberga strävar vi efter att minska energiförbrukningen i de fastigheter vi arbetar med, vilket resulterar i lägre uppvärmnings- och energikostnader för våra kunder.

Våra transporter är miljövänliga och vi planerar våra resor för att minimera bränsleförbrukningen. Vår personal är välutbildad och engagerad i vår miljöpolicy.

Att vara plåtslagare innebär ofta arbete på höga höjder, med tillhörande risker. I Åkersberga, med dess livliga miljö, tar vi säkerheten på största allvar. Vi ser till att arbetsplatserna är säkra och erbjuder även takskyddstjänster, enligt lagkrav, för att garantera säkra och effektiva arbeten på höjd.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Åkersberga?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER