Plåtslagare Södra Stockholm

Ditt plåtslageri

Behöver du hjälp av en plåtslagare och bor i Södra Stockholm? Då är JW Plåtslageri företaget för dig. Vi vänder oss till fastighetsägare och BRF:er och vi kan tack vare vår kompetens ta ett helhetsansvar för alla typer av projekt, oavsett om du behöver hjälp med ett komplett takbyte eller hjälp med mindre plåtdetaljer - så är vi företaget för dig.

Vi arbetar alltid fokuserat och med ett tydligt kundfokus. Alla jobb är lika viktiga och oavsett om det handlar om att lägga ett nytt tak på en större fastighet i södra Stockholm eller om ett enklare uppdrag på en mindre fastighet så kommer vi att leverera ett högkvalitativt jobb. 

Plåtslagare Södra Stockholm

Vi strävar efter att vara en mer flexibel plåtslagare och det innebär konkret att du som kund ska kunna anlita oss för mer heltäckande tjänster och uppdrag. Genom detta så kan vi också ta bort olika mellanhänder och därigenom dels erbjuda bättre priser och dels också säkrare jobb som blir mer effektiva. Det är också därför som vi kan erbjuda allt från takläggning av tegelpannor och tätskikt vidare till stora och små arbeten med plåt. Mångsidigheten är en styrka som gör att vi på ett tydligare sätt kan hjälpa dig som kund.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Södra Stockholm?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER