Plåtslagare Östermalm

JW Plåtslageri

Vi är den plåtslagare du behöver på Östermalm. Det säger vi av den enkla anledningen att vi kan hjälpa dig oavsett vad du behöver hjälp med. Vi är en heltäckande takentreprenör som kan hjälpa dig med allt från takbyten till mindre servicearbeten och hela vägen till taksäkerhet och takskottning.

Vi har lång erfarenhet och vi har god vana av alla typer av jobb som sker på tak och en högre höjd. Vårt mål är att vara en mer flexibel plåtslagare än vad många av våra konkurrenter är. Varför? Därför att det gör oss mer kostnadseffektiva och där jobben sker på ett säkrare sätt. Genom att skala bort mellanhänder och olika underleverantörer så kan vi utföra uppdrag snabbare, säkrare och till en lägre kostnad. Vårt team är samspelt och vana av att arbeta tillsammans. Det syns och det är något som alla tjänar på. Ett jobb som sker på hög höjd kräver fokus på säkerhet.

Tyvärr är detta en fråga som många tummar på. Vi gör tvärtom: JW Plåtslageri sätter ett enormt fokus på att jobben ska ske på ett rakt igenom säkert sätt. Ingen ska riskera att skadas i samband med ett jobb på ett tak på Östermalm; varken en plåtslagare, en målare, en förbipasserande eller någon annan. Detsamma gäller givetvis även egendom.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare på Östermalm?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER