Plåtslagare Norrmalm

Din plåtslagare

Välkommen att anlita oss på JW Plåtslageri när du behöver en kunnig plåtslagare på Norrmalm. Vi vänder oss främst till företag, bostadsrättsföreningar och myndigheter som behöver plåtslageri med högsta möjliga kvalitet.

Att anlita oss är tryggt då vi tar ansvar för hela projektet, erbjuder rejäla garantier och har all kompetens som behövs för att göra jobbet. Ta gärna en titt på våra referensobjekt för att se tidigare jobb som vi har utfört. Som du ser så har vi utfört plåtarbeten på ett flertal välkända byggnader i Stockholms innerstad.

Plåtslagare Norrmalm

Det självklara valet för ert tak

När det kommer till alla former av plåtslageriarbeten är vi ert självklara val. Vi har sedan 1991 lagt om tak med alla olika typer av takmaterial. Allt från stålplåt till tätskiktsmattor för låglutande tak. 

Alla former av plåtslageri på Norrmalm

Hos oss kan du få hjälp med allt inom plåtslageri - från kompletta takbyten till mindre servicearbeten såsom taksäkerhetsprodukter, takmålning och mycket mer. Vi samarbetar med några av de bästa leverantörerna på marknaden för att säkerställa att din fastighet på Norrmalm får bästa möjliga produkter och lösningar. Vi vill att din byggnad både ska hållas snygg och att den ska tåla de tuffa tag som Stockholms klimat utsätter den för.

Önskar ni hjälp av certifierad plåtslagare i Norrmalm?

Skicka in en förfrågan via kontaktformuläret eller ring in direkt till oss på 08-726 80 50 

 

Kontakta oss

URVAL AV VÅRA KUNDER